Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Integral Advisory Limited - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
HeroRATs HeroRATs Internationale samenwerking
Jobortunity Trainings Institute Jobortunity Trainings Institute Internationale samenwerking
Kenia Goes Sustainable Kenia Goes Sustainable Internationale samenwerking

Integral Advisory Limited

Internationale samenwerking

In Kenia, Uganda en Tanzania heeft 90 procent van de bevolking geen toegang tot het gangbare elektriciteitsnetwerk. Er zijn entrepreneurs, er komt steeds meer kennis en er is duidelijk een markt voor zonne-energiesystemen bij particulieren en kleine ondernemers. Dit mede dankzij overproductie van zonnepanelen die de prijzen doet dalen ten opzichte van dieselgestookte generatoren. Voorgaande betekent dat de financiering van de eindgebruiker in toenemende mate de bottleneck gaat worden.

Triodos Facet kweekt bij lokale Micro Finance Institutes bewustzijn omtrent de mogelijkheden en kansen in deze markt. Om een goede kans te maken op EU gelden die beschikbaar worden gesteld om dit probleem op te lossen is het belangrijk een voorstudie te verrichten naar producten en spelers op de markt, huidige bedrijfsmodellen, om zo microfinancieringsmogelijkheden te definiëren voor eindgebruikers en lokale organisaties.
Ook Hivos, Philips en Dgis zijn betrokken partijen.

http://www.integral-advisory.com

Internationale samenwerking

Triodos Foundation draagt bij aan diverse projecten op het gebied van fair trade, schone energie, landbouw, gezondheid, watervoorziening en onderwijs. Deze projecten stellen onze medemens in staat om uit de spiraal van honger en armoede te komen. Toegang tot duurzame financiële diensten ter plekke is in deze context van cruciaal belang.

Adres:
Nairobi
Kenya