Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Food Film Festival on Tour - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Femenologie naar de schoolbanken Femenologie naar de schoolbanken Mens en maatschappij
Follow Your Sun Follow Your Sun Mens en maatschappij
Foodwatch Nederland Foodwatch Nederland Mens en maatschappij
GEEF GEEF Mens en maatschappij

Food Film Festival on Tour

Mens en maatschappij

In 2015 bestaat Food Filmfestival 5 jaar. Dat wordt gevierd met een nieuwe stijl. In plaats van een driedaags festival in Amsterdam gaat het festival op reis door Nederland. Vanaf juni strijkt FFF in verschillende steden neer met een avondvullend programma van food, film en talks. FFF On Tour biedt een podium aan bijzondere filmproducties, bespreekt de belangrijkste voedselthema’s van dit moment en geeft talentvolle, regionale chefs, de kans creatief te zijn met lokale producten. Elke editie is in een andere stad en heeft een ander thema.
Het Food Film Festival wil met haar festival de liefde en waardering voor voedsel in het algemeen uitdragen en anderzijds de vele problemen én oploss¬ingen gerelateerd aan ons huidige voedselsysteem aan de kaak stellen. Food Filmfestival maakt van complexe materie licht verteerbare kost.

Food Filmfestival On Tour wordt samen met Youth Food Movement georganiseerd in nauwe samenwerking met de regionale afdelingen van de beweging.

http://www.foodfilmfestival.nl

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Amsterdam
Nederland