Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Debatserie 'It's the FOOD, my friend!' - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij

Debatserie 'It's the FOOD, my friend!'

Natuur en milieu

De debatreeks It’s the Food, my friend! is de vijfde editie van de jaarlijkse debatreeks over de toekomst van de landbouw en ons voedsel. De debatten worden georganiseerd door Centrum voor Landbouw en Milieu en Ecominds in De Rode Hoed (plus twee avonden in Wageningen Universiteit resp. de Hogere Agrarische School, Den Bosch).

In deze vijfde reeks worden de schijnwerpers gezet op belangrijke analisten en vernieuwers van onze voedsel- en landbouwcultuur. Wat is de betekenis van vernieuwers voor de voedselproductie, voor duurzaamheid en voor onze sociale en economische relaties? Hebben we te maken met tijdelijke, marginale verschijnselen of gaat dit veel dieper? Boeren, beleidsmakers en jongeren werkzaam in de voedselketen komen aan het woord. Wederom staat ieder debat onder bezielende leiding van Felix Rottenberg.

http://www.rodehoed.nl/nl/foodfriend/

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Buys Ballotstraat 17
3572 ZR
Utrecht
Nederland