Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Internationaal Stiltefestival - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij

Internationaal Stiltefestival

Mens en maatschappij

Festival voor kinderen


Het Internationaal Stiltefestival stimuleert met meerduidige, non-verbale voorstellingen en educatieve activiteiten de natuurlijke, speelse leerdrift van kinderen. Om een positieve bijdrage te leveren aan het podiumkunstenklimaat voor kinderen biedt het festival een randprogramma met een symposium, talentontwikkelingsprogramma’s, masterclasses, amateurmanifestaties, participatietrajecten en een internationaal bezoekersprogramma.


Van 13 juni t/m 18 juni 2017 vindt het 4e Internationaal Stiltefestival plaats in Breda. Op centrale en toegankelijke plaatsen in en om Breda, biedt De Stilte activiteiten zowel op straat als in diverse theaters.
Het Internationaal Stiltefestival is het enige festival in Europa dat zich uitsluitend richt op het presenteren en produceren van non-verbale voorstellingen voor een kinderpubliek. Het festival presenteert 56 voorstellingen van 12 gezelschappen uit 7 Europese landen, gratis toegankelijke publieksevenementen in het stadshart, participatietrajecten, schoolvoorstellingen, locatievoorstellingen en amateurvoorstellingen waarin 300 dansers participeren.


Ruim 4.000 basisschoolleerlingen uit West-Brabant bezoeken een voorstelling tijdens het Internationaal Stiltefestival. Triodos Foundation draagt bij aan de ontwikkeling en productie van het educatief materiaal.

http://www.stiltefestival.com

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Stiltefestival over Triodos Foundation

“Triodos Foundation investeert in de jeugd, en daarmee in de toekomst!”

Adres:
Breda
Nederland