Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Nanna van Blaaderen Nanna van Blaaderen Mens en maatschappij
NatuurWijs NatuurWijs Mens en maatschappij
Natuurweken 'In Natura' Natuurweken 'In Natura' Mens en maatschappij

Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid

Mens en maatschappij

Stichting de Vrolijkheid geeft extra aandacht aan kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra. Deze jonge vluchtelingen zijn afkomstig uit landen waar geweld en onderdrukking tot het dagelijks leven horen. Ze hebben hun vertrouwde leven achter zich moeten laten. Hun bestaan in Nederland blijft vaak nog jarenlang uiterst onzeker.

Voor deze kinderen organiseert de Vrolijkheid samen met bewoners in de azc’s creatieve activiteiten. "Kunst is het instrument dat we ze geven. Dans, theater, muziek en beeldende kunst zijn middelen om hun verhaal vorm te geven. Om zelfvertrouwen en talent te ontwikkelen. Om even kind te kunnen zijn."

Wanneer u wilt schenken is uw gift welkom op rek.nr. 21.23.44.900 t.n.v. STF Mens&Maatschappij o.v.v. "Vrolijkheid". Uw gift is in principe fiscaal aftrekbaar en gaat voor 100% naar De Vrolijkheid.

http://www.vrolijkheid.nl

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Nederland