Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Practical Action - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Paint a Future Paint a Future Internationale samenwerking
Pani Ambachtsschool Pani Ambachtsschool Internationale samenwerking
Resource Centre in Dar es Salaam Resource Centre in Dar es Salaam Internationale samenwerking

Practical Action

Internationale samenwerking

Practical Action (PA) is van mening dat het juiste idee - hoe klein ook - levens kan veranderen. Het kan gaan om het scheppen van werkgelegenheid, het verbeteren van de gezondheid en het levensonderhoud, en mensen helpen aan een beter leven. Daarom werkt PA al sinds 1966 met arme mensen, die vaardigheden en technologie willen ontwikkelen en op die manier mee te bouwen aan een betere toekomst.

Eén van hun projecten is het verbeteren van de toegang tot moderne energiediensten en de verhoging van het gebruik van duurzame technologieën voor energie in de arme plattelandsgebieden in een Malawi, Mozambique en Zimbabwe. Want de toegang is zeer beperkt in deze kwetsbare ecosystemen. Vernieuwend is het gebruikte management model om microhydro systemen (MHSs) te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Lokale partners worden betrokken. Het is een meerjarig project, waarvan 75% door de Europese Commissie, ACP-EU Energy Facility, wordt gefinancierd.

http://practicalaction.org

Internationale samenwerking

Triodos Foundation draagt bij aan diverse projecten op het gebied van fair trade, schone energie, landbouw, gezondheid, watervoorziening en onderwijs. Deze projecten stellen onze medemens in staat om uit de spiraal van honger en armoede te komen. Toegang tot duurzame financiële diensten ter plekke is in deze context van cruciaal belang.

Adres:
Malawi