Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Muziekeducatieprogramma Concertgebouw - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Muses: hét Vrijwilligersnetwerk Muses: hét Vrijwilligersnetwerk Mens en maatschappij
Muziek van Binnenuit Muziek van Binnenuit Mens en maatschappij
Nanna van Blaaderen Nanna van Blaaderen Mens en maatschappij
Natuurweken 'In Natura' Natuurweken 'In Natura' Mens en maatschappij

Muziekeducatieprogramma Concertgebouw

Mens en maatschappij

Het muziekeducatieprogramma van het Concertgebouw in Amsterdam is erop gericht om de kleinste kinderen en hun ouders aan het zingen te krijgen en hen in het Concertgebouw te verwelkomen.
Binnen het initiatief 'Zing met ons mee' studeren ouders met hun kinderen liedjes in die met orkest in het Concertgebouw ten gehore worden gebracht. In 2009 werd dit project voor het eerst uitgevoerd, en het blijkt ieder jaar een succes.

'Muziek voor de allerkleinsten' geeft workshops voor ouders met kleine kinderen in de Amsterdamse stadsdelen West, Noord, Zuidoost en een deel van Watergraafsmeer, waar concertbezoek niet vanzelfsprekend is. Ouders en hun peuters volgen gedurende 10 weken een cursus waarbij muziek een middel is voor individuele ontwikkeling. Als afsluiting wordt een concert in het Concertgebouw bijgewoond.

http://www.concertgebouw.nl

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Amsterdam
Nederland