Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Debatserie 'It's the FOOD, my friend!' - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Elk uur Natuur Elk uur Natuur Natuur en milieu
Fete de la Nature Fete de la Nature Natuur en milieu

Debatserie 'It's the FOOD, my friend!'

Natuur en milieu

De debatreeks It’s the Food, my friend! is de zesde editie van de jaarlijkse debatreeks over de toekomst van de landbouw en ons voedsel. De debatten worden georganiseerd door Centrum voor Landbouw en Milieu en Ecominds in De Rode Hoed (plus een avond in de Wageningen Universiteit).

Al ons voedsel is afhankelijk van ecologisch kapitaal: vruchtbare bodem, schoon water, grondstoffen, energie en biodiversiteit. In het Internationale Jaar van de Bodem worden de schijnwerpers gezet op de bodem en op water.
Boeren, beleidsmakers en jongeren werkzaam in de voedselketen komen aan het woord. Wederom staat ieder debat onder bezielende leiding van Felix Rottenberg.

Na vijf eerdere succesvolle series over de toekomst van landbouw en voedsel in de Rode Hoed onder leiding van Felix Rottenberg, worden in deze nieuwe, zesdelige serie stappen gezet naar een toekomstvisie voor landbouw en voedsel in Nederland vanuit mondiaal perspectief.

Kijk voor het programma en tickets op:

http://www.rodehoed.nl/nl/programma/agenda/event/423/Its-the-food,-my-friend-?filter=1

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Rode Hoed
Keizersgracht 102, Amsterdam
Nederland