Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Debatserie 'It's the FOOD, my friend!' - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
De Wilde Stad De Wilde Stad Natuur en milieu
Elk uur Natuur Elk uur Natuur Natuur en milieu
Fete de la Nature Fete de la Nature Natuur en milieu

Debatserie 'It's the FOOD, my friend!'

Natuur en milieu

De debatreeks 'It’s the Food, my friend!' is de achtste editie van de jaarlijkse debatreeks over de toekomst van de landbouw en ons voedsel. De debatten worden georganiseerd door Centrum voor Landbouw en Milieu en Ecominds in De Rode Hoed.

Landbouw en voedsel worden steeds vaker in verband gebracht met grote maatschappelijke problemen zoals verlies van bodemvruchtbaarheid en biodiversiteit, uitstoot van broeikasgassen, sociale desintegratie en zowel honger als welvaartsziekten.

In deze nieuwe, achtste serie landbouw- en voedseldialogen krijgen denkers en doeners de ruimte, die het grotere plaatje zien en oplossingen zien of al in de praktijk brengen.

Het goede nieuws is dat wat goed is voor onze gezondheid - een gevarieerd voedselpatroon gebaseerd op vers voedsel met beperkt dierlijk eiwit - veelal ook goed is voor onze planeet.

Deze reeks is bedoeld voor geïnteresseerde burgers, agrariërs, studenten en professionals. De debatten worden geleid door Felix Rottenberg.

Kijk voor het programma en tickets op:

http://www.rodehoed.nl/nl/foodfriend/

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Rode Hoed
Keizersgracht 102, Amsterdam
Nederland