Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kreddha - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Knowmads - Nature Quest Knowmads - Nature Quest Mens en maatschappij
Kracht in NL Kracht in NL Mens en maatschappij
MATS MATS Mens en maatschappij
MasterPeace MasterPeace Mens en maatschappij

Kreddha

Mens en maatschappij

Kreddha is een internationale vredesraad voor staten, volken en minderheden die wordt geleid door vooraanstaande personen uit alle delen van de wereld. Haar missie is het voorkomen van intrastatelijke conflicten, dan wel deze op te lossen.

Intrastatelijke conflicten zijn conflicten tussen bevolkingsgroepen zoals inheemse volken of minderheden aan de ene kant, en wettige regeringen van onafhankelijke staten aan de andere kant.

De organisatie zet zich – wanneer gevraagd – in om een zinvolle dialoog en het proces van vrede tussen regeringen en leiders van bevolkingsgroepen op gang te brengen. Zo wil Kreddha de betrokken partijen helpen om de voorwaarden te scheppen die nodig zijn om diverse gemeenschappen in vrede te kunnen laten leven en actief te laten participeren in hun samenleving.

Daarnaast doet Kreddha ook onderzoek naar verschillende aspecten van intrastatelijke conflicten en assisteert zij bij de belangrijke fase van implementatie van een vredesakkoord.

http://www.kreddha.org

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Jan van Nassaustraat 102
2596 BW
Den Haag
Nederland