Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Food Quality & Health onderzoek - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Fete de la Nature Fete de la Nature Natuur en milieu
Fishflowform Fishflowform Natuur en milieu
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuur en milieu
Grauwe Kiekendief Grauwe Kiekendief Natuur en milieu

Food Quality & Health onderzoek

Natuur en milieu

Steeds meer consumenten kiezen tegenwoordig voor natuurvoeding, niet alleen omdat zij een beter milieu en dierenwelzijn willen bevorderen maar ook omdat zij denken dat biologische producten gezonder zijn dan andere producten. Terwijl er al veel onderzoek wordt gedaan naar bijvoorbeeld genetisch gemodificeerd voedsel, is er nog niet zoveel bekend over de effecten van biologische voeding.

Organic Food Quality & Health (FQH) is een internationaal netwerk van onderzoeksinstellingen dat deze leemte wil opvullen door onderzoek te doen naar voedselkwaliteit en de invloed van biologische voeding op de gezondheid van mensen.

De FQH vereniging geeft de aangesloten instellingen de mogelijkheid om samen te werken en zo hun werk efficiënter en effectiever te maken. De vereniging is daarom ook steeds op zoek naar nieuwe leden en partners om de invloed van haar onderzoek nog te verhogen.

http://www.organicfqhresearch.org/

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Witzenhausen
Duitsland