Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Normal Is Over The Movie - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Nanna van Blaaderen Nanna van Blaaderen Mens en maatschappij
Natuurweken 'In Natura' Natuurweken 'In Natura' Mens en maatschappij
Onderwijshelden Onderwijshelden Mens en maatschappij

Normal Is Over The Movie

Mens en maatschappij

Normal is Over The Movie is een nieuwe documentaire van de bekroonde filmmaker Renée Scheltema, die onderzoek doet naar de grote lijnen van onze milieuproblemen, terwijl ze naar een groot scala van oplossingen kijkt.

Haar film gaat over de verschillende manieren waarop mensen (onbedoeld) onze planeet in gevaar brengen. Onder andere controle van onze voedselproductie, klimaatverandering, uitsterven van soorten en het uitputten van essentiële natuurlijke hulpbronnen komen aan bod. De film onderzoekt hoe ons economisch systeem al deze problemen verbindt, maar biedt ook oplossingen die direct kunnen worden uitgevoerd. Van praktische en alledaagse oplossingen tot het heroverwegen van de overkoepelende mythen van onze tijd; deze film daagt ons op elk niveau uit en biedt bovenal hoop.

Het filmen, produceren en editen van deze film kostte Renée, als one-woman-crew, 4 jaar. Grotendeels door haarzelf gefinancierd, beschouwd zij deze film als haar offer aan onze planeet.

http://www.normalisoverthemovie.com

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Kaapstad
Zuid-Afrika