Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nanna van Blaaderen - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Muziek van Binnenuit Muziek van Binnenuit Mens en maatschappij
Natuurweken 'In Natura' Natuurweken 'In Natura' Mens en maatschappij
Normal Is Over The Movie Normal Is Over The Movie Mens en maatschappij

Nanna van Blaaderen

Mens en maatschappij

Een belangrijk element in het werk van Nanna van Blaaderen is haar sterke affiniteit met dieren en natuur. In textiele vormgeving streeft Nanna van Blaaderen er naar een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van producten die onze leefomgeving duurzaam ondersteunen. In de collecties die te zien zijn op de tentoonstelling heeft zij met natuurlijke materialen, structuren en texturen, de schoonheid van uiteenlopende diersoorten verbeeld in textiele vormen. De collecties zijn toepasbaar in vormgeving, mode en interieur. Ook biedt de textiel een alternatief voor bont.
De collecties bestaan uit autonome textiele vormen, dekens, sjaals, textiel voor in modevormgeving en interieur, en uit andere producten.

Onderzoek in natuurlijke, duurzame materialen, techniek, ambacht en innovatie zijn belangrijke aspecten van het werk van Nanna van Blaaderen. Haar ontwerpen kenmerken zich door een zachte, serene en tactiele aard.

Sinds het afstuderen van knitdesigner Nanna van Blaaderen in modevormgeving/textiel aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam in 2007, heeft zij verschillende concepten en collecties ontwikkeld in gebreide textiel, zowel handmatig als machinaal. De textiele vormen van Nanna van Blaaderen zijn toepasbaar in vormgeving, mode en interieur.

http://www.nannavanblaaderen.com

Mens en maatschappij

Het werkgebied mens & maatschappij is zeer gevarieerd. De initiatieven zijn altijd een expressie van individuele personen en/of stichtingen die gericht zijn op verbetering van, stimulans en inspiratie tot meer levenskwaliteit in onze samenleving.

Adres:
Amsterdam
Netherlands