Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fete de la Nature - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Fishflowform Fishflowform Natuur en milieu

Fete de la Nature

Natuur en milieu

Mensen een inspirerende en feestelijke ervaring in de natuur bezorgen. Dat is wat Fête de la Nature wil bereiken. Niet op één plek maar door heel Nederland. Iedereen kan zijn eigen activiteit organiseren, groot of klein. Op de heide, in een park of gewoon in je eigen achtertuin. Traditionele natuuractiviteiten, maar vooral ook onverwachte en verrassende combinaties. Ontdek hoe mooi en hoe dichtbij de natuur is.

Fête de la Nature brengt alle activiteiten samen tijdens een vast weekend in het jaar. De stichting wil mensen verbinden met de natuur en met elkaar, mensen inspireren en vooral samen de natuur vieren.

Een activiteit kan alles zijn, groot of klein. Je kunt bijvoorbeeld je moestuin openstellen om mensen te enthousiasmeren over het verbouwen van eigen groente of een hardloopclinic organiseren in de duinen. Hoofdzaak is dat mensen op een leuke of feestelijke manier in contact komen met natuur. Alles mag zolang je respect hebt voor de natuur en het evenement vrij toegankelijk is voor iedereen.

De gift van Triodos Foundation heeft er mede voor gezorgd dat de website voor Fête de la Nature operationeel is.

http://www.fetedelanature.nl

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Hoevelaken
Nederland