Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Commonland - Mijn geld gaat goed
Deze projecten ondersteunen wij
Damn Food Waste Damn Food Waste Natuur en milieu
Dansen met gehoornde dames Dansen met gehoornde dames Natuur en milieu

Commonland

Natuur en milieu

Herstellen van aangetaste ecosystemen

Gezonde ecosystemen vormen de basis van ons leven. Ze bieden ons eten, onderdak, drinkwater, schone lucht en een stabiel klimaat. Ongeveer 20% van de ecosystemen op de wereld wordt bedreigd en de situatie gaat nog steeds achteruit.

Door het actief herstellen van landschappen kan de achteruitgang ongedaan worden gemaakt. Commonland gelooft dat het herstellen van ecosystemen grote kansen biedt voor duurzame economische ontwikkeling. Commonland heeft als doel om de komende 20 jaar 150 miljoen hectare aangetaste ecosystemen te herstellen.

Om herstel op grote schaal te realiseren, brengt Commonland de ‘conventionele’ partijen (landeigenaren, NGO’s, overheden) samen met nieuwe belanghebbenden (zakenpartners en investeerders). Een langdurig samenwerkingsverband wordt gecreëerd op basis van een business case voor alle betrokken partijen.

Commonland werkt samen met toonaangevende wetenschappers, experts en organisaties als IUCN Commission on Ecosystem Management, UNCCD, UNEP, RSM Erasmus University, FMO, McKinsey, Egon Zehnder, Baker & McKenzie en Wageningen University.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.commonland.com/en/

Natuur en milieu

Triodos Foundation schenkt aan organisaties die positief bijdragen aan milieu & natuur. Triodos Foundation selecteert initiatieven die een langdurige verandering beogen. U kunt hierbij vooral denken aan duurzame energieprojecten en biologische landbouw.

Adres:
Amsterdam
Nederland